lauantai 10. marraskuuta 2018

Totuudet Saksassa matu- ja islaminvaasion vittumaisuuksista pätevät muuallakin, myös Suomessa

Totuudet Saksassa matu- ja islaminvaasion vittumaisuuksista pätevät muuallakin, myös Suomessa


Tamperelainen historioitsija Seppo Lehto maahanmuuton ja islamin vastustaja. Ole sinäkin oikealla asialla ja anna tukesi?

http://eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaa.blogspot.fi"He elävät meidän kustannuksellamme - missään muualla ei tehdä vihollisen oloa niin mukavaksi“ 

Saksan turvallisuusviranomaisten äärimmäisen vaarallisiksi ja terroritekoihin valmiiksi luokittelemista 767 islamistista 375:llä ei ole Saksan passia, kertoo Bild-lehti. Heihin kuuluu myös pari viikkoa sitten Tunisaan karkotettu Osma Bin Ladenin henkivartija, Sami A, jonka saksalainen ylihallinto-oikeus määräsi haettavaksi takaisin Saksaan mahdollisen kidutusvaaran takia. Miestä epäillään myös kotimaassaan Tunisiassa terroritekojen suunnittelusta. Bild-lehti kertoo, että hieman vähemmän vaarallisiin mutta silti ultraradikaaleihin kuuluviksi viranomaiset ovat luokitelleet 465 Saksassa asuvaa islamistia. Heistä 220:lla ei ole Saksan passia.

He eivät kunnioita perustuslakiamme ja elämäntapaamme. Näiden noin 600 (ulkomaalaisen)henkilön tarkoituksena on tuhota vapaudelle perustuva oikeusvaltiomme.

He eivät hyväksy olutkapakoitamme ja bikinejä rannoilla. He toivovat kuolemaamme. He unelmoivat bussien ja U-Bahnan räjäyttämisestä ja meidän tappamisestamme tuskallisesti kemiallisten taisteluaseiden kuten risiinin avulla ja myös toimivat sen eteen, Bild kirjoittaa ja kysyy, miksi majoitamme, suojelemme ja rahoitamme näitä ihmisiä. Useimmat heistä eivät tee töitä.

He hiovat suunnitelmiaan meidän kustannuksellamme. Useimmat heistä, kuten Sami A, tulevat maista, joissa ei kohdella vaaraa aiheuttavia ihmisiä kovinkaan helläkätisesti. Siksi he pystyvät perustelemaan Saksssa, että jos heidät palautetaan, niin heitä saattaa uhata kotimaassa kidutus tai kuolemantuomio, Bild kertoo. Heidän ei tarvitse karkotuksen uhatessa useimmissa tapauksissa lehden mukaan edes todistaa väitettään, vaan saavat jäädä, koska Saksassa pidetään pelkkää uhkaa epäinhimillisestä kohtelusta esteenä karkottamiselle".--------------------
https://tampereen-vihreat-ekofasistit.blogspot.com/
----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti